Portfolio

Hieronder vindt u een aantal van de door Bornweb gerealiseerde websites. Door het gebruik van een CMS systeem kan de beheerder van de website de teksten en foto's zelf eenvoudig aanpassen.

Osteopathie Bleyberg is een praktijk voor osteopathie met vestigingen in Grevenbicht en Buchten.

Icarus Solutions Aerial Photography is zich aan het specialiseren in het maken van unieke luchtfoto’s met behulp van een kleine onbemande helicopter. Tevens betrouwbare leverancier van kabels en interfaces voor gps-ontvangers, stekkers, doe-het-zelf pakketten en kompassen.

Bed & Breakfast De Keyartmolen in Tongerlo is een kwaliteitsvolle, luxe 4-sterren Bed & Breakfast met werkelijk álle comfort en buitengewone troeven zoals een paardenhotel. Ze is gevestigd in de vakkundig verbouwde eeuwenoude Keyartmolen.

Op de website van de Stichting Protestants Kerkje Grevenbicht vindt u informatie over de geschiedenis, de achtergronden, doelstelling, activiteiten, faciliteiten, foto’s, nieuwsbrieven en persberichten van het protestantse kerkje te Grevenbicht, welke tegenwoordig gebruikt wordt voor o.a. het vertonen van podiumkunsten en exposities.

Bij DA Grime te Born kunt u het hele jaar door terecht voor schminkcursussen en grimeerworkshops.

Netco te Sittard levert netten voor allerlei uiteenlopende toepassingen zoals verpakkingen, gewasbescherming, filtratie, sport, veiligheid en milieu. Zie ook: Ostend net.

Alles wat er te koop is op gebied van motoren, scooters, brommers en quads vindt u bij MOTOPlace te Echt.

Euro Verbau levert stalen bekistingssystemen, speciaal geconstrueerd voor bouwkundige projecten, zowel binnen als buiten de bebouwing en sleuf­bekistings­systemen, zoals bijv. boxsystemen, damwandkamers, de verschillende soorten geleidebalksystemen en hoekbalken voor het economisch en veilig maken van putten.

Uitgebreide meertalige website in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Russisch.

Hoveniersbedrijf Eco Verde in Roosteren (L) is een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen en vijvers. Bovendien leveren wij ook bomen, haagbeplantingen, heesters en vaste planten via onze eigen plantenkwekerij of op bestelling.

Cox & Kremers Schilderwerken. Allround schildersbedrijf uit Born dat zich richt op de particuliere en zakelijke markt. De werkzaamheden bestaan uit: Schilderwerk, wandafwerking, spackspuitwerk, onderhoud en nieuwbouw.

MAREC (Maaslandse Recreatiecentra): waterrecreatie bij de beste en modernste jachthavens en comfortabele luxe campings De Spaanjerd en Heerenlaak.

Topslagerij Savelkoul biedt een uitzonderlijk breed assortiment waarvan het kwalitatief hoogstaande vleesassortiment de basis vormt. Daarnaast wordt u een ruime keuze aan groenten en fruit, versproducten, huisgemaakte salades, kaas, soepen, diepvries-producten, wijnen en streekproducten aangeboden.

De Stadbroekermolen is een mooie locatie waar u in een mooie ambiance kunt genieten van heerlijke gerechten van Limburgse bodem, luxe vlaaien, ijscoups of een heerlijk speciaalbier. Mede door de unieke ligging is het mogelijk om er tal van activiteiten te laten plaatsvinden. Onder het dak van dit monumentale molengebouw is het ook mogelijk om er een feest te geven.

Vision Nachtzicht Techniek is gespecialiseerd in items voor politioneel gebruik zoals: restlichtversterkers, warmtebeeldcamera's, infrarood­­ver­lich­ting, observatie en richtkijkers, surveillance en counter surveillance apparatuur en videobewakingssystemen. In de webshop kunt u producten online bestellen.

Auto Moos is een autobedrijf gelegen in Holtum dat zich richt op de inkoop en verkoop van alle merken in goede staat verkerende nieuwe en gebruikte auto's, tevens voor vakkundige reparaties, ophaalservice, RDW erkend APK-keuringstation, Nationale Autopas en elektrische fietsen van de merken Sachs, Montego en Union.

VSP Technische dienstverlening en handelsonderneming voor de industrie, gespecialiseerd in industrieel machine-onderhoud, revisies, montage, projecten en lucht-techniek.

De Bruyn Techniek is werkzaam op het gebied van constructie, las, montage, onderhoud en revisiewerkzaamheden en levert maatwerk van kleine tot middelgrote constructies.

Bij de erkende kapsalon van Leny's Hairstyling kan de moderne vrouw terecht voor deskundige haarverzorging én professionele (bruids)make-up.

Website over de karaktereigenschappen, afstamming, medische en sportresultaten en foto's van de Entlebucher Sennenhond Seppl.

TWOWAY is een onderwijsadviesbureau en doet tevens psychologisch onderzoek bij vragen over intelligentie, dyslexie, rekenproblemen (dyscalculie), concentratie, persoonlijkheid en dergelijke.

DogBasics, Gehoorzaamheidscursussen en individuele begeleiding van gedragsproblemen bij honden.

Bij Partyservice Savelkoul te Echt kunt u terecht voor geheel verzorgde bedrijfsfeesten, bruiloften en jubilea, familiefeesten, diners, koude- en warme buffetten, gourmet- en barbeque-avonden, verhuur van partytenten, tapinstallaties, drie-landenbuffetten, italiaanse buffetten.