Portfolio

Hieronder vindt u een aantal van de door Bornweb gerealiseerde websites. Door het gebruik van een CMS systeem kan de beheerder van de website de teksten en foto's zelf eenvoudig aanpassen.

Icarus Solutions Aerial Photography

Osteopathie Bleyberg is een praktijk voor osteopathie met vestigingen in Grevenbicht en Buchten.

Icarus Solutions Aerial Photography

Icarus Solutions Aerial Photography is zich aan het specialiseren in het maken van unieke luchtfoto’s met behulp van een kleine onbemande helicopter. Tevens betrouwbare leverancier van kabels en interfaces voor gps-ontvangers, stekkers, doe-het-zelf pakketten en kompassen.

Stichting Protestants Kerkje Grevenbicht

Op de website van de Stichting Protestants Kerkje Grevenbicht vindt u informatie over de geschiedenis, de achtergronden, doelstelling, activiteiten, faciliteiten, foto’s, nieuwsbrieven en persberichten van het protestantse kerkje te Grevenbicht, welke tegenwoordig gebruikt wordt voor o.a. het vertonen van podiumkunsten en exposities.

Netco

Netco te Sittard levert netten voor allerlei uiteenlopende toepassingen zoals verpakkingen, gewasbescherming, filtratie, sport, veiligheid en milieu. Zie ook: Ostend net.

Motoplace

Alles wat er te koop is op gebied van motoren, scooters, brommers en quads vindt u bij MOTOPlace te Echt.

EURO VERBAU, uw specialist voor sleufbekisting en damwand

Euro Verbau levert stalen bekistingssystemen, speciaal geconstrueerd voor bouwkundige projecten, zowel binnen als buiten de bebouwing en sleuf­bekistings­systemen, zoals bijv. boxsystemen, damwandkamers, de verschillende soorten geleidebalksystemen en hoekbalken voor het economisch en veilig maken van putten.

Uitgebreide meertalige website in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Russisch.

Hoveniersbedrijf Eco Verde

Hoveniersbedrijf Eco Verde in Roosteren (L) is een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen en vijvers. Bovendien leveren wij ook bomen, haagbeplantingen, heesters en vaste planten via onze eigen plantenkwekerij of op bestelling.

Cox & Kremers Schilderwerken

Cox & Kremers Schilderwerken. Allround schildersbedrijf uit Born dat zich richt op de particuliere en zakelijke markt. De werkzaamheden bestaan uit: Schilderwerk, wandafwerking, spackspuitwerk, onderhoud en nieuwbouw.

Topslagerij Savelkoul

Topslagerij Savelkoul biedt een uitzonderlijk breed assortiment waarvan het kwalitatief hoogstaande vleesassortiment de basis vormt. Daarnaast wordt u een ruime keuze aan groenten en fruit, versproducten, huisgemaakte salades, kaas, soepen, diepvries-producten, wijnen en streekproducten aangeboden.

De Stadbroekermolen

De Stadbroekermolen is een mooie locatie waar u in een mooie ambiance kunt genieten van heerlijke gerechten van Limburgse bodem, luxe vlaaien, ijscoups of een heerlijk speciaalbier. Mede door de unieke ligging is het mogelijk om er tal van activiteiten te laten plaatsvinden. Onder het dak van dit monumentale molengebouw is het ook mogelijk om er een feest te geven.

Vision Nachtzicht Techniek

Vision Nachtzicht Techniek is gespecialiseerd in items voor politioneel gebruik zoals: restlichtversterkers, warmtebeeldcamera's, infrarood­­ver­lich­ting, observatie en richtkijkers, surveillance en counter surveillance apparatuur en videobewakingssystemen. In de webshop kunt u producten online bestellen.

Auto Moos

Auto Moos is een autobedrijf gelegen in Holtum dat zich richt op de inkoop en verkoop van alle merken in goede staat verkerende nieuwe en gebruikte auto's, tevens voor vakkundige reparaties, ophaalservice, RDW erkend APK-keuringstation, Nationale Autopas en elektrische fietsen van de merken Sachs, Montego en Union.

De Bruyn Techniek

De Bruyn Techniek is werkzaam op het gebied van constructie, las, montage, onderhoud en revisiewerkzaamheden en levert maatwerk van kleine tot middelgrote constructies.

Seppl - Entlebucher Sennenhond

Website over de karaktereigenschappen, afstamming, medische en sportresultaten en foto's van de Entlebucher Sennenhond Seppl.

TWOWAY

TWOWAY is een onderwijsadviesbureau en doet tevens psychologisch onderzoek bij vragen over intelligentie, dyslexie, rekenproblemen (dyscalculie), concentratie, persoonlijkheid en dergelijke.

DogBasics - Hondentraining te Einighausen (Limburg)

DogBasics, Gehoorzaamheidscursussen en individuele begeleiding van gedragsproblemen bij honden.

Partyservice Savelkoul

Bij Partyservice Savelkoul te Echt kunt u terecht voor geheel verzorgde bedrijfsfeesten, bruiloften en jubilea, familiefeesten, diners, koude- en warme buffetten, gourmet- en barbeque-avonden, verhuur van partytenten, tapinstallaties, drie-landenbuffetten, italiaanse buffetten.